50Liefde

50Liefde

Behoor jij tot de categorie ‘Senior’ en ben je nog single? En ben jij op zoek naar een nieuwe liefde? Dan is 50Liefde de aangewezen datingsite voor jou! Mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder gaan hier op zoek naar een nieuwe partner. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de website is het voor de oudere generatie erg aangenaam gemaakt om in contact te komen met andere mensen van 50 plus. Senioren singles willen niet meer eenzaam zijn en willen door het leven met een nieuwe partner. Daardoor behoort 50liefde tot één van de grootste senioren datingsite op dit moment.

Hier kan je niet alleen op zoek naar een nieuwe liefde, maar je kan hier ook terecht voor aangenaam contact. Dankzij de professionele klantenservice is het ook mogelijk om advies te krijgen of hulp als je ergens niet uit komt. Dit is voor senioren natuurlijk erg aangenaam zodat je makkelijk op weg geholpen wordt. Daarnaast kan je ook terecht op een uitgebreide blog waar je alles te weten komt over internet daten.

Er zijn ook nog een aantal leuke voordelen bij 50Liefde:

 • Een abonnement al v.a €17.99,- per maand!
 • Verhouding mannen en vrouwen goed in balans
 • Aanmelden is volledig gratis
 • Veilig, Vertrouwd & Discreet

Kortom ben jij een 50 plusser en op zoek naar leuk contact? Of misschien wel een nieuwe partner? Dan is 50liefde een zeer geschikte hangout voor senioren. Alles draait om het vinden van een nieuwe liefde op een aangename manier. Dit alles zonder bijkomende verplichtingen.

8,9

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 reacties

 1. Marijke January 3, 2019

  Goedemiddag,
  Ik wil toch even de tijd nemen om een positieve reactie achter te laten. Een goede ervaring ipv een slechte. Ik lees erg veel negatieve reacties hier en daar, maar ik vind dat een beetje misplaatst.
  Na wat onderzoek te hebben gedaan, toch besloten om hier mijn nieuwe senioren man te gaan vinden. Website is erg gebruiksvriendelijk en binnen no-time heb je een account. De 3 & 10 daagse abonnementen worden niet meer automatisch verlengd. Er zijn dingen veranderd in positieve zin.
  Ik koos voor een 6 maanden abonnement waarbij je €24.99 per maand kwijt bent. Lang genoeg om een liefde te kunnen vinden zoals ik!

  Gewoon een echte aanrader.

 2. Guus January 8, 2019

  Hallo,
  Nog niet erg veel reacties, maar ik wil graag een positieve achter laten. Na het aanmelden bij 50liefde kan je meteen zien wie er lid is. Je krijgt diverse partner suggesties waarmee je in contact kan komen. Die suggesties zijn gemaakt a.d.h.v een lijst die je invult bij het registreren. Komt er eigenlijk op neer dat je aan geeft wat voor type persoon je zoekt.
  Je kan na het aanmelden niet erg veel, berichten versturen gaat pas lukken met een abonnement, ik sloot een 3 maanden abonnement af voor 29.99 per maand. Je hebt dan niet alle beschikbare tools ter beschikking maar in ieder geval genoeg om leuk contact te leggen.

  Lang verhaal kort –> Genoten, leuke ervaring, leuke vrouw aan overgehouden! Proberen waard!

 3. Laurens January 11, 2019

  Awaiting spam check
  Goedemiddag,
  Ik wil toch even de tijd nemen om duidelijk te maken dat 50liefde totaal geen negativiteit uitstraalt. Zoals ik hieronder lees is dat meerdere mensen reacties gezien hebben die echt heel erg negatief waren, maar het is totaal niet negatief.
  Aanmelden is zo gepiept, voor senioren erg belangrijk, dan kan je even rondkijken, maar als je berichten wil sturen vergt dit een abonnement. Ik had toen gekozen voor 6 maanden, waar je 24,99 per maand betaalt en daarbij altijd zeker bent van contact.

  Heb een leuke vrouw mogen ontmoeten, meer was er ook niet nodig!

 4. Rianne January 15, 2019

  Ha goedemiddag,
  Net zoals de twee reacties hieronder, heb ik het ook als positief ervaren. Ik zie ook andere vergelijkingsites waarbij er alleen maar negatieve reacties voorbij komen. De reden waarvoor ik aan het online daten begonnen ben is vanwege een scheiding. Miste toch wel een partner aan mijn zijde..

  50liefde is een prima datingsite voor senioren. Het aanmelden is zo gepiept, en je bent snel in contact met leden. Ik heb gekozen voor een 3 maanden abonnement (29.99 pm), gewoon om het even aan te kijken en nergens al te lang aan vast te zitten.
  Deze 3 maanden waren zo voorbij, dus heb ik verlengd met 6 maanden, hier betaal je 24.99 pm voor. Toen leerde ik een leuke vent kennen, om verdere details te besparen, we zijn sindsdien gelukkig.

  Kortom, dit is geen negatieve reactie waard als je iemand leert kennen! Voor mij heeft het gewerkt.

 5. Jacob January 17, 2019

  Goedemiddag,
  Ik heb eigenlijk erg weinig toe te voegen aan onderstaande reacties. Daarom is het ook namens mij een echte aanbeveling om eens te gaan kijken op deze datingsite als je een nieuwe man of vrouw zoekt.

  Groetjes,
  Jacob

 6. Bram January 22, 2019

  Bij 50liefde kom je gelijk in contact met andere. Zo heb ik het ook allemaal mogen ervaren. Het is niet erg moeilijk en het is volledig te begrijpen voor senioren. Ik ben erg te spreken over deze datingsite, ik zit nog in het datingproces, maar dat mag de pret niet doen bederven.

  Ben gelukkig aan het worden, en dat voelt goed. Zal niet langer duren voor ik een mooie vrouw aan de haak zal slaan haha.

  Bram

 7. Denise January 30, 2019

  Hallo,
  Als alleenstaande vrouw heb ik geprobeerd gebruik te maken van 50liefde. Dit is goed gelukt, ik heb me er goed vermaakt. Het aanmelden is zeer makkelijk, je hebt zo een profiel gemaakt.

  Toen ging ik even rond kijken, om te kijken hoe het beviel en er uit zag. Alles was tip top in orde! Het was allemaal erg wennen voor mij. Nog nooit gebruik gemaakt van zulke sites. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden en mijn nieuwe partner kan het zelfde zeggen.

  Groetjes,
  Denise

 8. Inge February 5, 2019

  Het negatieve alom deze datingsite vind ik wel een beetje overdreven. Ik als 58 jarige vrouw vond het ook lastig om een keus te maken welke datingsite ik zou kiezen. Maar ik heb totaal geen spijt als ik terugkijk op deze periode. 50liefde heeft me tenslotte een mooie , attente en zorgzame man gegeven.

  Aanmelden is zo gebeurd, even rondkijken en een abonnement afsluiten. Misschien allemaal erg makkelijk verwoord van mij, maar het is wel de realiteit!

  Groetjes,
  Inge

 9. Aad February 12, 2019

  Hallo allemaal,
  Na een lange speurtocht naar een goede en werkende datingsite voor senioren, ben ik uitgekomen bij 50liefde. Ik kan jullie oprecht zeggen dat dit gewoon echt werkt. Je hebt een proefabonnement van een maand, waarbij je 14 dagen hebt om op te zeggen. Hiermee kan je toch even snel kijken hoe en wat. Dit was voor mij voldoende om de knoop door te hakken en voor een 6 maanden abonnement te kiezen.

  Binnen deze tijd is het mij gelukt, op uitzonderlijke wijze, een mooie vrouw tegen te komen. Misschien geluk, misschien niet. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat dit via 50liefde is mogelijk gemaakt. Kan dus niet klagen!

 10. Jos February 20, 2019

  Hallo allemaal,
  Bij 50liefde is het allemaal soepel verlopen voor mij. Het mooie is, wat weinig mensen weten denk ik, is dat je als abonnementhouder contact op kan nemen met mensen die dit niet hebben. Normaliter moet je wel een abonnement hebben, daar kwam ik inmiddels wel achter. Maar toch kan je dan ff een kijkje nemen bij de ‘vrije’ members. Dit heeft mij wel geholpen, want als je een bericht stuurt, zij zijn in staat één antwoord terug te sturen. Voor mijn huidige vrouw Elise nu genoeg om haar te overtuigen van een abonnement toen des tijds.

  Het enige wat ik hier dus mee duidelijk wil maken is dat ik gewoon succes gehad heb! Als het mij als 58 jarige man lukt, waarom de rest dan niet?

 11. Jolanda March 7, 2019

  Hoi Hoi,
  Ik heb nog niemand iets zien zeggen over het maand abonnement. Deze kan je afsluiten waarbij je 14 dagen bedenktijd hebt. ideaal als je even de kat uit de boom wil kijken toch? Ik kan dit wel aanraden! Was er zelf erg positief over al zeg ik zelf. Uiteindelijk heeft het me ook een nieuwe partner opgeleverd.

  Groetjes,
  Jolanda

 12. Ronald March 12, 2019

  Goedemiddag,
  Ik ga het niet te lang maken, het is gewoon echt heel goed goed bevallen allemaal hier. Gebruiksvriendelijk voor 40 plussers en overzichtelijk. De leden zijn vriendelijk en het contact is daarom ook zo gelegd. Aan het eind van mijn abonnement had ik een nieuwe vrouw ontmoet, goede klik mee en hebben nu 1 maand een relatie.

  groet
  Ronald

 13. Gerda March 20, 2019

  Hallo,
  50liefde.nl is een goede datingsite naar mijn mening. Het duurt even voor ik alles onder de knie had, maar al snel kwam ik in contact met leuke mannen. Vanwege mijn verleden vertrouw ik mannen niet heel snel meer, maar toch moet je jezelf openstellen voor bepaalde situaties. De mannen hier op deze website die ik gesproken heb kwamen allemaal oprecht en attent over. Ik heb mijn ontmoetingen helaas wel moeten beperken want ik ben daar niet zo van. Ik heb in totaal 2 ontmoetingen gehad waarvan de eerste (Barthold) mij gelijk een fijn gevoel gaf. Hierop kan ik dus alleen maar zeggen dat het voor mij gewerkt heeft. Binnen een halfjaar succes is echt een wonder.

  Groetjes,
  Gerda

 14. Marian April 17, 2019

  Goedemorgen,
  In het begin had ik behoorlijk wat tegenvallers op 50liefde. Voor iemand van 58 is het soms best lastig om de website te begrijpen. Dat is nog wel een puntje vind ik persoonlijk. Maar al met al begreep ik het best snel. Ik ga niet een heel verhaal typen, het enige wat ik mee wil geven is dat je minimaal wel een 6 maanden abonnement moet gaan afsluiten, tenzij je een geluksvogel bent!

 15. Elodie May 2, 2019

  Goedemorgen,
  Een positief bericht van een positieve senior! En waarom? Omdat ik via 50liefde een hele leuke man heb leren kennen. Na een scheiding in het verleden en ongeveer 6 jaar single te zijn geweest, werd het de hoogste tijd om een leuke man te ontmoeten. Behoorlijk wat onderzoek gedaan ook, maar uiteindelijk toch geprobeerd om bij 50liefde te slagen.
  Ik had niet de intentie om bij mensen jonger dan 40 jaar in de poule terecht te komen, ik wilde een datingsite puur gericht op 40/50+. Ik kan oprecht melden dat 50liefde dan een aangewezen datingsite is. Gebruiksvriendelijk, vrij goedkoop en een professionele klantenservice.

  Groet,
  Elodie

 16. Eduard May 15, 2019

  Volle 5 sterren waard. Het is een mooi proces bij 50liefde. Na behoorlijk wat tegenslagen en negatieve berichten over 50liefde begon ik wel te twijfelen. Maar al met al toch geprobeerd en totaal geen spijt van.
  Af en toe kreeg ik wel vraagtekens, maar dat werd al snel weggenomen door de professionele klantenservice. Het is wel echt heel erg leuk om andere mensen te ontmoeten die ook opzoek zijn naar een nieuwe partner.

  De prijzen zijn te overzien, hou wel rekening met de opzegtermijnen en extra kosten die er dan evt bij kunnen komen kijken. Als je twijfelt, neem dan gewoon contact op.

  Groet,
  Eduard

 17. Herman May 22, 2019

  Ik sluit me aan bij de reactie van Elodie. Goede datingsite voor ouderen.

 18. Steef June 3, 2019

  Goedemiddag,
  Een datingsite voor senioren die functioneert naar behoren. Eindelijk… na een erg lange tijd alleen te zijn geweest werd het eens tijd! Maar op mijn leeftijd is het best lastig om ineens een nieuwe partner te vinden. Maar gelukkig is daar 50liefde!

  Het duurde hier niet heel lang voor ik contact had met vrouwen. Het is maar net hoe je het bekijkt, als je echt opzoek bent naar iemand die je in je hoofd hebt zitten gaat het niet werken. Je moet mensen echt een kans geven.

  Na 3 ontmoetingen was ik er klaar mee, ik had mijn keus gemaakt. Geweldig proces. 8 maanden een mooi, lastig en goed proces gehad. Mooie ervaring, bedankt!
  Groet
  Steef

 19. Frans June 13, 2019

  Goedemorgen,

  Ik zou graag een moment willen nemen om 50liefde te bedanken voor het mooie proces. Het was een geweldige ervaring. Van het begin tot het eind heb ik genoten. Ik snap soms niet waar al die negativiteit vandaan komt. Nergens last van gehad! Alles verliep correct, zowel de betalingen als het contact met de leden. Ik denk dat het verstandig is om net zoals ik, vooraf even alles goed door te nemen. Zo kom je ook niet voor verassingen te staan. De klantenservice staat ook altijd paraat om je te woord te staan. Zo kom je er altijd uit. Om een lang verhaal kort te maken, een nieuwe partner gevonden en dit alles binnen 6 maanden. Bedankt!

  Frans

 20. Ernst July 6, 2019

  Goedenavond,

  erg veel mensen kraken deze datingsite volledig af. ik vind het best schandalig, want niet voor iedereen hoeft het zo’n negatief avontuur te zijn. Misschien heeft deze datingsite zo zijn gebreken, maar dat is met alles en iedereen. Voor mij voldeed deze datingsite gewoon, niet omdat ik nu met een nieuwe partner zit, maar omdat ik wel 2 ontmoetingen binnen korte tijd mocht hebben. Dat zegt in principe al genoeg. Kijk wel even extra goed naar de betalingen, verlengingen, etc. etc. Daar lees je nog wel eens slechte verhalen over, maar ik denk als je je goed inleest, dan is er niets aan de hand.

  Groet,
  Ernst

 21. Floris July 21, 2019

  Hallo,
  1 op de 3 is misschien wat voorbarig, maar ik denk zeker dat mensen hier net zoals ik kunnen slagen. Het is aan te raden om even de algemene voorwaarden door te nemen, zo kom je niet voor onverwachtse verassingen te staan. Een verassing is leuk, maar een incasso waar je niets van afweet kan rauw op je dak komen.
  Het proces is heel makkelijk, ook voor iemand van mijn leeftijd (56) kan je er makkelijk mee overweg. Gebruiksvriendelijk dus! Qua prijs, daar valt altijd over te discussieren… voor de rest is het een pientere datingsite die me nu inmiddels 2 mooie , gezellige en charmante vrouwen heeft laten ontmoeten. Een aanrader!

 22. Marielle August 7, 2019

  Een zeer gebruiksvriendelijke datingsite voor senioren. Ik ben er met vlag en wimpel geslaagd.

 23. George August 14, 2019

  Goedenavond,

  Uitstekende service als je vragen hebt. Klantenservice staat paraat om je te helpen. De prijs valt altijd over te twisten. De leden vielen bij mij in de smaak en de functies opende voor mij een nieuwe wereld. Ik ben echt een tevreden lid van 50liefde. Momenteel ben ik er nog actief. Dit zal niet meer voor lang zijn, heb inmiddels 2 leuke ontmoetingen mogen hebben. Aanrader!

 24. Els August 21, 2019

  Geweldige ervaring. Het begon allemaal in Maart 2019 en het eindigde begin Augustus. Het hoeft niet zo lang te duren, ik ben daar het bewijs van. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite gericht op ouderen en dat is te merken. Leuke mensen leren kennen binnen een tijdsbestek van 5 maanden. Een halfjaar abonnement voor 24,99 per maand was dus genoeg.

 25. Shane August 23, 2019

  Hallo,
  De site functioneert heel erg goed. Het is een gebruiksvriendelijke website waar je zoals gezegd leuke mensen ontmoet. Ik kwam hier voor liefde en om mijn vriendengroep uit te breiden. Het is mij beide gelukt. Het enige minpunt was de prijs, ik blijf dit een bepaalde last vinden. Gelukkig heb ik er heel wat aan overgehouden.

 26. Marieke September 10, 2019

  Goedenavond,
  Een oprecht goede datingsite. Ondanks het feit dat het negatief in het nieuws verscheen, is het mij toch gelukt binnen 9 maanden tijd een hele lieve aantrekkelijke vent te vinden. In het Rotterdamse is het vaak nog lastig om zomaar ineens iemand tegen het lijf te lopen die echt bij je past.
  Een uitstekende service zowel per email als telefoon! Gebruiksvriendelijk en binnen enkele minuten was mijn account klaar. het was even puzzelen mbt het kiezen van een abonnement maar uiteindelijk gelukkig geworden.

 27. Nick September 18, 2019

  Als mensen dit lezen; Het is echt aan te raden om minimaal even 3 maanden lid te zijn!

 28. Wenneke September 27, 2019

  Hallo,

  Ik werd weduwe en ben na een tijd gaan speeddaten. Dit is niet helemaal mijn ding geweest en ben toch gaan kijken in de wereld van het online daten. Dat lag mij beter en kwam erachter dat 50liefde goed bemiddeld in mensen die opzoek zijn naar mensen die een relatie willen hebben.
  De site is gebruiksvriendelijk en de klantenservice is erg actief, zo had ik ze een keer nodig om de VIP credits te kunnen uitleggen. Een professioneel team die helpt om je ook echt liefde te laten vinden. Na 3 maanden is mij dat gelukt, niet iedereen heeft dat geluk. Bedankt

 29. Rene October 4, 2019

  50liefde is naar mijn mening één van de betere datingsites voor senioren als je het mij vraagt. Ben er met vlag en wimpel geslaagd binnen een periode van 9 maanden.

 30. Joe October 16, 2019

  Goedendag,
  Helaas heeft 50liefde mij meer rompslomp dan daadwerkelijk liefde bezorgt. Helaas. Ik wil er voor de rest geen woorden aan vuil maken, maar laat ik het er bij houden dat het voor mij niet gewerkt heeft. Misschien voor andere wel. Succes

 31. Marthine October 23, 2019

  De site maakt het allemaal gewoon erg makkelijk om in contact te komen met senioren. Ik ben er onderhand achter dat ook vriendschappen hier gewoon gemaakt worden en dat dat me heel erg goed bevalt. Er zijn altijd mensen die wat te klagen hebben, maar uiteindelijk moet je er zelf wat van maken toch? Op mijn 48 jarige leeftijd kan ik hier goed terecht!

 32. Monica October 31, 2019

  Als een senior hier lid van wil worden moet die eerst maar eens goed kijken of die dat wil!

 33. Sjaan November 5, 2019

  50liefde heeft me een nieuwe wereld laten zien. De wereld van het online daten bevalt me erg goed en op dit moment ben ik nog vrij actief op 50liefde. Niet zo als eerst meer, maar uiteindelijk wil ik toch wel een nieuwe lieve en leuke partner aan de haak slaan!

 34. Anton November 12, 2019

  Een zeer propere datingsite die doet wat het moet doen. Ik zie dat al erg veel mensen ook positief gereageerd hebben op deze datingsite. Ik hoef dan weinig toe te voegen. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

 35. Leonard November 23, 2019

  Persoonlijk vind ik dit vele malen beter dan een parship / lexa. Ook een groot ledenaantal en talloze leuke features die het leuk en mogelijk maken om mensen te ontmoeten waarmee je een goede klik hebt. Een aanrader als je het mij vraagt.

 36. Vera November 30, 2019

  Als ik zou moeten kiezen tussen een reguliere datingsite, of een datingsite gebaseerd op ouderen. Dan kies ik toch voor deze. Hier heb je de garantie dat je met mensen praat van jouw leeftijd en niet benaderd kan worden door jonge binkies. Zit ik niet op te wachten!

 37. Maaik December 11, 2019

  voldoet, alleen kan het allemaal wel veel duidelijker uitgelegd worden als je het mij vraagt!

 38. Q2 December 15, 2019

  Goedenavond,
  Wat ik mee wil geven aan andere senioren die ooit mijn reactie lezen: proberen en negeer de negativiteit. Het werkt wel degelijk en het is een gebruiksvriendelijke site.

 39. Peter December 19, 2019

  Misschien ben ik 1 van de weinige, maar ik heb gelukkig geen moeilijke periode achter te rug. Ik ben een tijd geleden goed uit elkaar gegaan met mijn ex vrouw. Maar na een tijd ga je dingen missen en besef je je dat het alleen zijn niet de manier is om oud te worden. Om een lang verhaal kort te maken, mensen met mijn leeftijd (61) hebben of geen zin meer om een bar in te lopen of ”uit” te gaan of wat dan ook. Datingsites zijn onze redding op het gebied van nieuw contact en verliefdheid creëren. 50liefde hielp me daar echt uitmuntend goed bij. Een hele grote aanrader!

  Peter

 40. Dave January 6, 2020

  Heerlijke site, geen verplichtingen je kiest er helemaal zelf voor. ideaal voor senioren die op zoek zijn zoals ik naar liefde. Wat ik wel erg jammer vind is dat de site in een negatieve hoek gezet wordt. Erg veel minpunten terwijl dat eigenlijk helemaal niet hoeft. Elke datingsite heeft zijn minpunten.

 41. Marja January 14, 2020

  Niet helemaal wat ik er van had verwacht. Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken, maar pas op.

 42. Benno January 21, 2020

  Een goede groet vanuit Hoorn.

  50liefde is niet helemaal wat ik er van had verwacht. Het leven kent tegenslagen.. voor mij was 50liefde er 1 van helaas. Toch zou ik zeggen, ondervind het zelf. Misschien ervaart de lezer van deze reactie, het juist positief ipv negatief.

 43. Mila January 29, 2020

  Had allemaal wel iets beter en duidelijker gemogen.. maar hey. Niet elke datingsite is perfect.

 44. Bas February 3, 2020

  Kommer en kwel.. ga er nooit meer lid van worden.

 45. Monique March 18, 2020

  Na behoorlijk lang gezocht te hebben kwam ik 50liefde tegen. Ik was toch meer opzoek naar een datingsite waarbij de senioren centraal staan. Bij een Parship / Lexa kom je ook nog de einde twintigers tegen, daar zat ik niet op te wachten.
  Ik kan jullie vertellen dat 50liefde het allemaal erg aantrekkelijk maakt en het een gebruiksvriendelijke datingsite is. In principe weinig te klagen en doet wat het moet doen om je in contact te laten komen met de senioren single. Ik heb tot op heden nog geen succes gehad, maar ben ook pas 3 maanden bezig. Verwacht eind van het jaar wel een leuke man naast me te hebben zitten!

 46. John March 25, 2020

  In mijn ogen behoort 50liefde tot de top datingsites van NL.. ideaal voor 40+.

 47. Bram April 2, 2020

  Een datingsite waar iemand zoals ik heel blij van wordt. Doet wat het moet doen, overzichtelijk, duidelijk (lees alles goed door) en je krijgt waar voor je centen.

 48. Arturito April 12, 2020

  50liefde bekend van vele dingen, ik kan het alleen maar aanraden.

 49. Adrie April 17, 2020

  Aanrader! Gewoon kijken en het zelf ondervinden.

 50. Irene April 23, 2020

  Goeden dag,
  Een erg aangename datingsite. Zelf ben ik ook nog lid bij Parship, alleen merk je al snel dat daar een onwijze mix is van leeftijden. Iets waar ik zelf niet erg op zat te wachten, vandaar ik ook bij 50liefde mijn lijntjes wilde uitgooien. Tot nu toe erg veel succes gehad bij 50liefde! 2 leuke ontmoetingen gehad in een tijdsbestek van 6 maanden. Zijn niet de types die ik zoek in een man, maar het geeft in ieder geval wel aan dat het werkt en het betrouwbaar is. Ik wacht nu even met het actief ondernemen met het regelen van ontmoetingen. Een aanrader!

 51. Bernard May 3, 2020

  Goedenavond allemaal,
  De site heeft leuke features die er voor zorgen je zsm een nieuwe vlam te kunnen doen vinden. Helpt goed en ben er erg over te spreken.

 52. Carola May 15, 2020

  Ik ben een gier als t gaat om dit soort uitgaves. Dus de prijs krijgt van mij maar 2 sterren. Als k naar het complete plaatje kijk, dan wil ik best zeggen dat 50liefde deugd. Het is even wennen, gebruiksvriendelijkheid is niet heel erg hoog.. maar al snel kom je er achter hoe dingen werken. Ik vind de partnervoorstellen ideaal! Soms zit daar wel een leuk contact tussen! Maar toch blijf ik het raar vinden om online contact te hebben met mensen zonder dat je ze kan zien… snel maar een keer afspreken met iemand. Ben er van overtuig dat dat geen probleem moet zijn na de COVID-19 situatie.

 53. Kees May 25, 2020

  Er is totaal niets mis met 50liefde als je t mij vraagt. De service is meer dan in orde, heb je een vraag, staat de klantenservice paraat. De prijs? De actiemaanden geven je flinke korting in tegen stelling tot het reguliere bedrag van 39,99 pm. De leden zijn erg actief heb ik ervaren en er zijn er genoeg, dus voor ieder wat wils. De functies van de site zijn ook meer dan in orde, je kan filteren, je krijgt partnervoorstellen etc. Ben nu 4 maanden lid, vond het tijd voor een positief bericht.

  Gr

 54. Ferdinand June 12, 2020

  Een super site. Nooit van te voren verwacht dat ik hier terecht zou komen. Maar na een extreem lange periode vrijgezel te zijn geweest, vond ik t welletjes. 50liefde heeft me alles laten zien op welke manier ik een nieuwe vrouw zou kunnen vinden. Veel mensen hebben negatieve ervaringen, maar ik ben juist die 40+ met een positieve ervaring.

 55. Patrick June 17, 2020

  Voel me in de maling genomen. Mensen zijn niet concreet, willen na een x aantal dagen/weken te hebben gepraat niet afspreken en het is een hap uit je portemonnee. Jammer, ik beveel het daarom ook niet aan.

 56. Gerson July 3, 2020

  Mooie momenten, mooie gezichten, mooie datingsite!

50Liefde scoort een : 80%
Klantenbeoordeling: