50Liefde

50Liefde

Behoor jij tot de categorie ‘Senior’ en ben je nog single? En ben jij op zoek naar een nieuwe liefde? Dan is 50Liefde de aangewezen datingsite voor jou! Mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder gaan hier op zoek naar een nieuwe partner. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de website is het voor de oudere generatie erg aangenaam gemaakt om in contact te komen met andere mensen van 50 plus. Senioren singles willen niet meer eenzaam zijn en willen door het leven met een nieuwe partner. Daardoor behoort 50liefde tot één van de grootste senioren datingsite op dit moment.

Hier kan je niet alleen op zoek naar een nieuwe liefde, maar je kan hier ook terecht voor aangenaam contact. Dankzij de professionele klantenservice is het ook mogelijk om advies te krijgen of hulp als je ergens niet uit komt. Dit is voor senioren natuurlijk erg aangenaam zodat je makkelijk op weg geholpen wordt. Daarnaast kan je ook terecht op een uitgebreide blog waar je alles te weten komt over internet daten.

Er zijn ook nog een aantal leuke voordelen bij 50Liefde:

 • Een abonnement al v.a €17.99,- per maand!
 • Verhouding mannen en vrouwen goed in balans
 • Aanmelden is volledig gratis
 • Veilig, Vertrouwd & Discreet

Kortom ben jij een 50 plusser en op zoek naar leuk contact? Of misschien wel een nieuwe partner? Dan is 50liefde een zeer geschikte hangout voor senioren. Alles draait om het vinden van een nieuwe liefde op een aangename manier. Dit alles zonder bijkomende verplichtingen.

8,9

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 reacties

 1. Marijke January 3, 2019

  Goedemiddag,
  Ik wil toch even de tijd nemen om een positieve reactie achter te laten. Een goede ervaring ipv een slechte. Ik lees erg veel negatieve reacties hier en daar, maar ik vind dat een beetje misplaatst.
  Na wat onderzoek te hebben gedaan, toch besloten om hier mijn nieuwe senioren man te gaan vinden. Website is erg gebruiksvriendelijk en binnen no-time heb je een account. De 3 & 10 daagse abonnementen worden niet meer automatisch verlengd. Er zijn dingen veranderd in positieve zin.
  Ik koos voor een 6 maanden abonnement waarbij je €24.99 per maand kwijt bent. Lang genoeg om een liefde te kunnen vinden zoals ik!

  Gewoon een echte aanrader.

 2. Guus January 8, 2019

  Hallo,
  Nog niet erg veel reacties, maar ik wil graag een positieve achter laten. Na het aanmelden bij 50liefde kan je meteen zien wie er lid is. Je krijgt diverse partner suggesties waarmee je in contact kan komen. Die suggesties zijn gemaakt a.d.h.v een lijst die je invult bij het registreren. Komt er eigenlijk op neer dat je aan geeft wat voor type persoon je zoekt.
  Je kan na het aanmelden niet erg veel, berichten versturen gaat pas lukken met een abonnement, ik sloot een 3 maanden abonnement af voor 29.99 per maand. Je hebt dan niet alle beschikbare tools ter beschikking maar in ieder geval genoeg om leuk contact te leggen.

  Lang verhaal kort –> Genoten, leuke ervaring, leuke vrouw aan overgehouden! Proberen waard!

 3. Laurens January 11, 2019

  Awaiting spam check
  Goedemiddag,
  Ik wil toch even de tijd nemen om duidelijk te maken dat 50liefde totaal geen negativiteit uitstraalt. Zoals ik hieronder lees is dat meerdere mensen reacties gezien hebben die echt heel erg negatief waren, maar het is totaal niet negatief.
  Aanmelden is zo gepiept, voor senioren erg belangrijk, dan kan je even rondkijken, maar als je berichten wil sturen vergt dit een abonnement. Ik had toen gekozen voor 6 maanden, waar je 24,99 per maand betaalt en daarbij altijd zeker bent van contact.

  Heb een leuke vrouw mogen ontmoeten, meer was er ook niet nodig!

 4. Rianne January 15, 2019

  Ha goedemiddag,
  Net zoals de twee reacties hieronder, heb ik het ook als positief ervaren. Ik zie ook andere vergelijkingsites waarbij er alleen maar negatieve reacties voorbij komen. De reden waarvoor ik aan het online daten begonnen ben is vanwege een scheiding. Miste toch wel een partner aan mijn zijde..

  50liefde is een prima datingsite voor senioren. Het aanmelden is zo gepiept, en je bent snel in contact met leden. Ik heb gekozen voor een 3 maanden abonnement (29.99 pm), gewoon om het even aan te kijken en nergens al te lang aan vast te zitten.
  Deze 3 maanden waren zo voorbij, dus heb ik verlengd met 6 maanden, hier betaal je 24.99 pm voor. Toen leerde ik een leuke vent kennen, om verdere details te besparen, we zijn sindsdien gelukkig.

  Kortom, dit is geen negatieve reactie waard als je iemand leert kennen! Voor mij heeft het gewerkt.

 5. Jacob January 17, 2019

  Goedemiddag,
  Ik heb eigenlijk erg weinig toe te voegen aan onderstaande reacties. Daarom is het ook namens mij een echte aanbeveling om eens te gaan kijken op deze datingsite als je een nieuwe man of vrouw zoekt.

  Groetjes,
  Jacob

 6. Bram January 22, 2019

  Bij 50liefde kom je gelijk in contact met andere. Zo heb ik het ook allemaal mogen ervaren. Het is niet erg moeilijk en het is volledig te begrijpen voor senioren. Ik ben erg te spreken over deze datingsite, ik zit nog in het datingproces, maar dat mag de pret niet doen bederven.

  Ben gelukkig aan het worden, en dat voelt goed. Zal niet langer duren voor ik een mooie vrouw aan de haak zal slaan haha.

  Bram

 7. Denise January 30, 2019

  Hallo,
  Als alleenstaande vrouw heb ik geprobeerd gebruik te maken van 50liefde. Dit is goed gelukt, ik heb me er goed vermaakt. Het aanmelden is zeer makkelijk, je hebt zo een profiel gemaakt.

  Toen ging ik even rond kijken, om te kijken hoe het beviel en er uit zag. Alles was tip top in orde! Het was allemaal erg wennen voor mij. Nog nooit gebruik gemaakt van zulke sites. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden en mijn nieuwe partner kan het zelfde zeggen.

  Groetjes,
  Denise

 8. Inge February 5, 2019

  Het negatieve alom deze datingsite vind ik wel een beetje overdreven. Ik als 58 jarige vrouw vond het ook lastig om een keus te maken welke datingsite ik zou kiezen. Maar ik heb totaal geen spijt als ik terugkijk op deze periode. 50liefde heeft me tenslotte een mooie , attente en zorgzame man gegeven.

  Aanmelden is zo gebeurd, even rondkijken en een abonnement afsluiten. Misschien allemaal erg makkelijk verwoord van mij, maar het is wel de realiteit!

  Groetjes,
  Inge

 9. Aad February 12, 2019

  Hallo allemaal,
  Na een lange speurtocht naar een goede en werkende datingsite voor senioren, ben ik uitgekomen bij 50liefde. Ik kan jullie oprecht zeggen dat dit gewoon echt werkt. Je hebt een proefabonnement van een maand, waarbij je 14 dagen hebt om op te zeggen. Hiermee kan je toch even snel kijken hoe en wat. Dit was voor mij voldoende om de knoop door te hakken en voor een 6 maanden abonnement te kiezen.

  Binnen deze tijd is het mij gelukt, op uitzonderlijke wijze, een mooie vrouw tegen te komen. Misschien geluk, misschien niet. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat dit via 50liefde is mogelijk gemaakt. Kan dus niet klagen!

 10. Jos February 20, 2019

  Hallo allemaal,
  Bij 50liefde is het allemaal soepel verlopen voor mij. Het mooie is, wat weinig mensen weten denk ik, is dat je als abonnementhouder contact op kan nemen met mensen die dit niet hebben. Normaliter moet je wel een abonnement hebben, daar kwam ik inmiddels wel achter. Maar toch kan je dan ff een kijkje nemen bij de ‘vrije’ members. Dit heeft mij wel geholpen, want als je een bericht stuurt, zij zijn in staat één antwoord terug te sturen. Voor mijn huidige vrouw Elise nu genoeg om haar te overtuigen van een abonnement toen des tijds.

  Het enige wat ik hier dus mee duidelijk wil maken is dat ik gewoon succes gehad heb! Als het mij als 58 jarige man lukt, waarom de rest dan niet?

 11. Elodie May 2, 2019

  Goedemorgen,
  Een positief bericht van een positieve senior! En waarom? Omdat ik via 50liefde een hele leuke man heb leren kennen. Na een scheiding in het verleden en ongeveer 6 jaar single te zijn geweest, werd het de hoogste tijd om een leuke man te ontmoeten. Behoorlijk wat onderzoek gedaan ook, maar uiteindelijk toch geprobeerd om bij 50liefde te slagen.
  Ik had niet de intentie om bij mensen jonger dan 40 jaar in de poule terecht te komen, ik wilde een datingsite puur gericht op 40/50+. Ik kan oprecht melden dat 50liefde dan een aangewezen datingsite is. Gebruiksvriendelijk, vrij goedkoop en een professionele klantenservice.

  Groet,
  Elodie

50Liefde scoort een : 80%
Klantenbeoordeling: