Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

Q2date.nl

Voor veel bezoekers is het belangrijk dat er gratis datingsites gevonden worden. Wij helpen hier natuurlijk graag bij. q2date.nl verwijst bezoekers door naar websites voor (gratis) online dating. Het is belangrijk om te weten dat wijzelf geen datingservice aan bieden. De content die u ziet en vind op q2date.nl is daadwerkelijk ook ons eigendom. Het is niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor welk doeleinden dan ook, mits hier toestemming voor wordt gegeven.

Reviews

Aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat worden niet aanvaard. Tevens wordt er geen verantwoordelijkheid genomen voor de content die door bezoekers op de website wordt geplaatst. De genoemde prijzen m.b.t de online datingsites vermeld op onze site kunnen wij geen garantie voor afgeven. De datingsites zelf zullen deze naar ons sturen en proberen wij zo up-to-date mogelijk te houden.

De Algemene Voorwaarden

Bij gebruik van q2date.nl zal er automatisch akkoord worden gegaan met de algemene voorwaarden. De prijzen die vermeld staan zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen. Ook de algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.