Elitedating

Elitedating

Behoor jij tot één van de hoger opgeleide singles? Een single die ook op zoek is naar een leuke relatie? Dan is Elitedating de ideale datingsite voor jou! Hier kom je niet voor aangenaam contact, de hoogopgeleide singles komen hier voor een serieuze relatie met een ander hoogopgeleide. Om er zeker van te zijn dat je daadwerkelijk in contact komt met een slimme single zorgt Elitedating ervoor dat de profielen helemaal gechecked worden. Zo ben je altijd zeker van goed contact en wetende dat je op één lijn zit.

Zodra je jezelf aanmeld kan je je profiel personaliseren en een foto toevoegen. Je kan echter alleen foto’s van andere leden zien die er ook voor betalen, daarmee kan je dus zelf bepalen hoe anoniem je wilt zijn. Daardoor kan je op een discrete manier op zoek gaan naar jouw slimme single en elkaar daadwerkelijk ontmoeten!

Een paar leuke voordelen die Elitedating met zich meebrengt zijn:

  • Kwaliteit i.p.v kwantiteit
  • Altijd iemand die bij jouw levensstijl en voorkeur past
  • Een jaarabonnement al v.a €24.90,-
  • Veilig, Vertrouwd en succes!

Kortom heb jij minimaal HBO/WO? En ben je een single die op zoek is naar iemand van hetzelfde niveau? Dan is dit de ideale hangout voor hoger opgeleide singles! Hier zal je gegarandeerd een match scoren met iemand die bij je past. Ambitie, ervaring, passie en mensen met dezelfde interesses, je vind het allemaal bij Elitedating.

8,3

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Elitedating scoort een : 0%
Klantenbeoordeling: