Match4Me

Match4Me

Ben jij op zoek naar een datingsite die erg veel hoog opgeleide singles heeft? Dan is Match4Me jouw datingsite! Hier wordt het mogelijk om hoog opgeleide singles te ontmoeten zonder bepaalde verplichtingen. Sinds 2001 heeft deze datingsite een groot ledenbestand opgebouwd met erg veel actieve leden. Naar zeggen zijn er jaarlijks meer dan 100.000 berichten de deur uit gegaan om contact te zoeken!

De single vrouwen op deze website hebben de overhand. Hoog opgeleide vrouwen zijn hier in grote getale aanwezig waardoor mannen veel keus hebben! Het percentage vrouwen ligt rond de 53% waarbij die van de mannen op 47% zit. Hier onderscheid Match4Me zich ook t.o.v andere datingsites voor hoger opgeleiden. Vrijgezelle mannen hebben hier een grote kans van slagen, mits je echt op zoek bent naar een serieuze relatie. Het draait namelijk allemaal om het vinden van een serieuze relatie i.p.v leuk en aangenaam contact.

Daarnaast zijn er nog een aantal leuke voordelen:

  • Het organiseren van je eigen evenementen waarop je kunt bloggen
  • Filmpjes uploaden voor je profiel, hierdoor wordt je profiel nog sterker
  • Gebruiksvriendelijk voor jong en oud
  • Veilig & Vertrouwd

Deze datingsite is net wat anders dan andere reguliere datingsites voor hoger opgeleiden, hierdoor wordt het daten ook een stuk aangenamer en kan je kijken of er een klik is. Kortom een datingsite die hoog opgeleide singles een nieuwe liefde laat vinden!

8,2

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Match4Me scoort een : 0%
Klantenbeoordeling: