Parship

Parship

Ben jij altijd al opzoek geweest naar een zeer professionele datingsite? Een datingsite waar je echt een partner voor het leven kan vinden? Dan zit je bij Parship zeker op de juiste plek. Hier wordt het mogelijk gemaakt om zeer aangenaam contact te hebben. Mannen en vrouwen kunnen elkaar ontmoeten dankzij naar eigen zeggen de nummer 1 datingsite! Parship heeft al meerdere certificaten gewonnen. Onder andere certificaten voor ‘Veilig Daten’, dit is voor veel mensen natuurlijk erg belangrijk omdat sommige datingsites niet helemaal veilig zijn.

Parship is opgericht voor singles die een nieuwe liefde zoeken. De meeste leden die geregistreerd staan bij Parship zijn 30 jaar of ouder, namelijk 76%. Dit geeft aan dat mensen echt serieus op zoek zijn naar een relatie. Single mannen of single vrouwen die hier alleen komen voor aangenaam contact hebben ook een grote kans dat ze dit krijgen, echter zijn de meeste leden uit op een leuke relatie.

Daarnaast zijn er nog een aantal leuke voordelen waar je mee te maken hebt:

  • Een persoonlijkheidstest voor het aanmelden, gegarandeerd een match met iemand die bij je past!
  • Een 2 jarig abonnement v.a €24.99 per maand!
  • 1 op de 3 vind een relatie
  • Maandelijks worden er meer dan 100.000 berichten onderling verstuurd

Kortom ben jij op zoek naar een leuke en aangename datingsite voor vriendschap, liefde of misschien wel echt een nieuwe levenspartner? Dan ben je hier op het juiste adres. Veel mensen hebben hier hun geluk gevonden. Dit alles op een vrijblijvende manier zonder verplichtingen. Ervaar het nu!

9,6

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Parship scoort een : 0%
Klantenbeoordeling: