SecondLove

SecondLove

Op zoek naar avontuur? Waarschijnlijk ken je deze datingsite wel van de reclame: Second love, voor een avontuurtje of een flirt. Het inschrijven bij 2nd love kost niets.

Second Love is een normale datingsite voor zowel mannen als vrouwen die behoefte hebben aan een verzetje en graag het avontuur opzoeken. Iets wat in het huidige tijdperk steeds normaler begint te worden. Mensen zwijgen er niet meer over vandaag de dag. Sites weten uitstekend op deze nieuwe behoefte in te springen.

Casual Dating is geen erotisch daten, maar ook geen serieuze relatiebemiddeling. Het is de middenweg waar veel mensen steeds meer behoefte aan hebben.

Veel leden op Second Love hebben een burgerlijk bestaan, leiden vaak een saai leven en hebben een verzetje nodig in de vorm van een spannend avontuur met een andere partner. Dit kan in allerlei vormen. Het hoeft dus niet op seks uit te draaien. Alleen flirten is ook heel goed mogelijk.

Anoniem daten

‘Life is short, have a second love’, luidt het credo van Second Love. Omdat je niet wilt dat mensen in je directe omgeving achter je escapades komen, is Second Love geheel anoniem. Inschrijven is gratis en een profiel aanmaken is heel gemakkelijk. Hoewel anonimiteit gewaarborgd is, is een profiel met foto aan te raden. Hierdoor krijg je meer reacties en word je profiel vaker bezocht. Na inschrijving kun je zelf de jacht openen en contact met andere leden zoeken. Vroeger was het niet zo gemakkelijk om vreemd te gaan. Door de veranderende tijdgeest en door sites als Second Love stappen mensen makkelijker over de drempel heen. Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in.

Prijzen en statistieken Second Love

De man/vrouw verhouding op Second Love is onbekend. Houd rekening met een lager percentage vrouwen. Het aantal leden wordt geschat op ongeveer 250.000

Voor twee maanden betaal je 69,95 euro per maand. Er zijn geen andere abonnementsvormen.

Betalen gaat heel gemakkelijk via I-deal, bank- of giro-overschrijvingen, creditcards of een online machtiging.

Bijzonderheden

– Second Love is voornamelijk bedoeld voor het avontuur en flirten. Overspel komt af en toe voor.

– SecondLove heel populair onder hoog opgeleiden.

– Second Love heeft een tekort aan vrouwen. Voornamelijk mannen schrijven zich in.

– Het publiek staat niet altijd open voor seksueel contact.

– Vreemdgaan, casual dating of het avontuur opzoeken wordt algemeen geaccepteerd.

– Escapades blijven discreet.

– Actief in België en Nederland.

– Interviews nalezen? Check de ‘In de Media’ pagina.

Keerzijde van Vreemdgaan dating

Het grote nadeel dat aan deze sites kleeft, is het grote mannenoverschot. Zij zijn eerder op seksueel contact uit dan vrouwen. Zij nemen minder snel genoegen met flirten. Houd er rekening mee dat het aantal vrouwen dat op seks uit is, zeer gering is. Maar ze zijn er wel. Zorg dat je profiel beter is dan dat van anderen. Het exacte aantal vrouwen dat lid is, is lastig in te schatten. Ook met welke doeleinden zij daten, wordt niet altijd even duidelijk.

Data

Volgens Second Love beschouwt 95% van de Nederlanders flirten niet als vreemdgaan. Ongeveer tweederde zegt overspel spannend te vinden. En ruim zeventig procent van de vrouwen vindt passie en aandacht belangrijk in een relatie.

Uit onderzoek van Durex blijkt dat dertig procent van de Nederlanders wel eens vreemd. Dat is acht procent hoger dan het gemiddelde op de wereld. Wellicht komt dit door de welvaart en dat wij Nederlanders sneller verveeld zijn. In economisch mindere landen is vreemdgaan minder makkelijk omdat relaties daar afhankelijk zijn van de financiële thuissituatie.

Mocht je jouw partner verdenken van ‘online vreemdgaan’, dan is het heel simpel om een account aan te maken en je partner op te zoeken. Houd hier wel rekening mee.

Contact met SecondLove: Bedrijfsinfo

Postadres: Postbus 85209,

3009 ME Rotterdam

Telefoonnummer: 010-714 22 66 (maandag woensdag en vrijdag. tussen 9.00-12.00). Website: www.secondlove.nl

SecondLove in de publiciteit

Door de grote media-aandacht is Second Love inmiddels de 250.000 leden gepasseerd. Charlie van SL werd door vele grote mediagiganten geïnterviewd. Dit in tegenstelling tot veel andere datingsites. RTL, Q-Music, Wakker Nederland, maar ook op Ze.nl vertelde een vrouw openhartig over haar affaire via SecondLove. Dit hielp veel vrouwen over een drempel heen te stappen.

Reviews, Ervaringen & Klachten

Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen die al de nodige ervaringen hebben met deze datingsite. Je kunt jouw ervaring achter laten voor de overige lezers door een korte review te schrijven. Deze reviews worden onderaan dit artikel verzameld. Hoe meer ervaringen hoe beter. Ook klachten kunnen worden ingediend, probeer een zo uitgebreid mogelijk verhaal te schrijven. Als je een review wilt schrijven over ene andere casual datingsite dan kan dat ook, klik daarvoor door naar het relevante artikel.

8,4

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.SecondLove scoort een : 35%
Klantenbeoordeling: