Sekshookup

Sekshookup

Sekshookup, de naam zegt het feitelijk al, is er puur op gericht om een seksdate te vinden, het liefst bij jou in de buurt.

Een makkelijk te navigeren website, alwaar je na het inschrijven meteen op zoek kunt gaan naar een leuke seksafspraak bij jou in de buurt. Inschrijven is gratis, maar om contact te kunnen leggen moet je credits kopen. Je betaalt dan per bericht! Vaak heb je dan te maken met een site waar ook fake profielen aanwezig zijn. Dit staat ook in de voorwaarden.

Wat is er allemaal mogelijk op sekshookup.nl

Nadat je bent ingeschreven, valt het direct op dat je 1 credit hebt en die kan je gebruiken om bijvoorbeeld een bericht aan iemand te sturen. Je kunt zoeken op leeftijd en kiezen of je met of juist zonder foto’s wilt zien en ook kiezen uit welk land, welke provincie en welke woonplaats de resultaten moeten komen.

Verder is er ook de mogelijkheid om van matchmaker gebruik te maken, zodat men op basis van je profiel een goede match voor je zal vinden. Je kunt mensen toevoegen aan favorieten, berichten sturen en ontvangen en zelfs ook foto’s uploaden. Daarnaast kan je zien wie jou leuk vindt, hoeveel bezoekers je hebt gehad en hoeveel matches er voor je zijn. Je kunt met elkaar chatten, maar daar moet je uiteindelijk wel voor betalen.

Wat kost dat dan?

Hoewel je 1 credit hebt nadat je bent ingeschreven, is dat ook de enige credit die je gratis ontvangt. Voor de rest kan je gewoon credits kopen. Het goedkoopste zijn 10 credits voor 10 euro en het duurste is het om 275 credits voor 200 euro te kopen. Het is op zich wel handig om er veel te nemen, aangezien je ze ook vaak zult gaan gebruiken.

De website is vrij eenvoudig opgezet, maar ziet er op zich wel goed en duidelijk uit. Alles gaat geheel veilig en discreet, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Niet alle profielen zijn van een foto voorzien en dat is op zich wel jammer, want je wilt tenslotte wel zien met wie je aan het chatten gaat of met wie je een seksafspraak gaat maken. Sekshookup is een relatief nieuwe speler en er komen dagelijks nieuwe profielen bij. Bezoek SeksHookUp.nl

Ervaringen met SeksHookUp

Heb je ervaring met deze datingsite? Laat dan een comment achter

8,6

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Sekshookup scoort een : 0%
Klantenbeoordeling: