Victoria Milan

Victoria Milan

Victoria Milan, de datingsite voor vreemdgaan, is sinds kort ook in Nederland actief. De datingsite is in veel Europese landen een groot succes. Victoria Milan is discreet en anoniem. ‘Herleef de passie – begin een affaire’.

De datingsite die naar eigen zeggen ‘de passie doet herleven’ is een regelrechte hit in Europa. Opgericht door een Noorse eigenaar is de datingsite voor vreemdgaan nu in de meeste grote Europese landen actief. Het inschrijven is volledig gratis, en kan op de inschrijfpagina.

Victoria Milan in het nieuws

De datingsite komt, net als bijvoorbeeld Secondlove, geregeld in het nieuws, en niet altijd op positieve wijze. Waar Second Love bijvoorbeeld door de politieke partij SGP gehekeld werd, heeft ook VictoriaMilan wat minder goede persmomenten gehad. Zo gebruikte de site een foto van de verongelukte Poolse president Lech Kaczynski in een van de reclame campagnes. Hiervoor heeft de dating website haar excuses aangeboden. Net als concurrent C-date (lees er meer over) treedt victoriamilan.nl geregeld naar buiten met persberichten met onderzoekjes met nogal opvallende uitslagen.

Rode draad: vreemdgaan is helemaal niet zo vreemd en vrouwen gaan net zo vaak vreemd als mannen. Uiteraard is het in het belang van Viktoria Milan om dit soort berichten naar buiten te brengen. Overigens is het zo dat vrouwen misschien niet vaker vreemdgaan, maar áls ze een affaire hebben deze vaak wel langer duurt dan bij de heren.

Andere nieuwsberichten die de site naar buiten bracht:

  • Victoria Milan gebruikt Belgisch koningshuis in reclame-campagne (namelijk een foto van de Belgische Albert II)
  • Ruim een kwart van de festivalbezoekers zou vreemdgaan, volgens de datingsite
  • Doutzen Kroes de nummer 1 voor een stiekem avontuurtje, volgens leden van VictoriaMilan
  • Vrouwen zijn grootste overspelers op Valentijnsdag. Gaan mannen dus minder vreemd dan vrouwen?

Verder komen zowel C-date, SecondLove, Victoriamilan.nl als het Amerikaanse Ashley Madison geregeld in het nieuws, omdat zij vreemdgaan zouden stimuleren. De meningen zijn hier over verdeeld. Vaak blijft het op dergelijke sites bij flirten en is het juist een uitkomst om via een datingsite zo wat ‘stoom af te blazen’. In tegenstelling tot vele andere datingsites stelt deze dienst expliciet op haar site dat er géén nep-profielen op de site worden geplaatst.

Bedrijfs- & Contact Informatie

De klantenservice van deze datingsite is onder andere via e-mail bereikbaar voor hulp en/of klachten. Ook kun je via deze weg fake-profielen melden. Zie hier de adresgegevens van Victoria Milan:

e-mail adres: support@victoriamilan.nl

Bedrijfsnaam: Digisec Media Limited

Ondernemingsnummer: C56612

106 Old College Street

SLM1377 Sliema, Malta

Zelf ervaringen met Victoria Milan? Laat een review achter

Hoewel de site nog relatief onbekend is in ons land zijn er al wel Nederlanders die al enige tijd een abonnement hebben bij deze dienst. We zijn benieuwd naar de ervaringen; klopt het dat er inderdaad geen fake profielen zijn, in tegenstelling tot veel andere datingsites? Hoe is de gebruikers ervaring, steekt de site goed in elkaar? Uw review is nuttig voor andere lezers van dit weblog, dus laat gerust een reactie achter.

Artikelen die u mogelijk ook interesseren zijn onze reviews van SecondLove

8,2

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Victoria Milan scoort een : 0%
Klantenbeoordeling: